Cunoscuta cantareata Corina si-a lansat in urma cu cateva luni un nou album, "Face Off". Imediat dupa aceea, artista a adus o noutate aboluta pe piata muzicala romaneasca, aceea de a filma un videoclip manga, pentru piesa "Overdrive", idee originala despre care ne-a povestit: "Cultura manga a inceput sa prinda din ce in ce mai bine, bucurandu-se un teren foarte fertil. Pustii sunt la zi cu toate noutatile, iar cultura manga este ultima dintre acestea.

Cel care a pus in practica ideea privind cultura manga a fost Bogdan Albu. In plus, aceasta cultura ma reprezinta in acest moment al carierei mele ca stil vestimentar si ca optica de viata". Pe plan personal, vedeta are o relatie stabila de aproape zece ani, toata lumea asteptand o nunta, care insa nu se intrevede prea curand la orizont, Corina dedicandu-si tot timpul muzicii: "Deocamdata, nici unul dintre noi nu simte nevoia de a face vreo schimbare, ne e bine asa, pur si simplu. Asa ca nici nu ma logodesc, nici nu ma marit si nici nu am de gand sa devin mamica prea curånd. Mai vreau sa copilaresc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.