Revoltat din cauza unor articole in care aparea „cuplat“ ba cu Maria Marinescu, ba cu Elena Basescu si, mai nou, cu fostul consilier prezidential, Elena Udrea, Alex Erbasu, mostenitorul unei averi considerabile, care a apartinut omului de afaceri Mihai Erbasu, s-a decis sa actioneze in instanta revista mondena „Star“.

Se pare ca "cireasa de pe tort" in privinta articolelor care l-au deranjat este aventura cu "blonda de la Cotroceni", ce i s-a pus in carca recent. "Este deja prea mult. Am trecut cu vederea toate minciunile care s-au scris despre mine, dar presupusa aventura cu Elena Udrea a fost picatura care a umplut paharul. De data asta sunt mai hotarat ca niciodata sa-i actionez in justitie.

N-am nimic cu femeia asta si chiar nu-mi dau seama de unde au aparut aceste speculatii. Voi astepta trecerea sarbatorilor pentru a actiona si a-mi face dreptate", a declarat Erbasu.

Fiul fostului om de afaceri Mihai Erbasu, Alexandru, intentioneaza sa actioneze in instanta, cu acuzatia de calomnie, revista mondena "Star", pentru ca, spune el, a publicat mai multe articole mincinoase care aveau in titlu numele lui.

De-a lungul timpului, "Star" a scris despre Alex Erbasu ca a avut aventuri cu Maria Marinescu, Elena Basescu si, mai nou, cu o alta Elena, Udrea, fostul consilier prezidential. Informatiile publicate au fost intotdeauna negate de mostenitorul magnatului Erbasu. Cel mai recent articol aparut in "Star", legat de presupusa aventura cu Elena Udrea, l-a determinat pe Erbasu jr sa apeleze la justitie.

Este hotarat sa dea "Star"-ul in judecata imediat dupa Paste. Dupa mai bine de jumatate de an in care spune ca a inghitit tot felul de calomnii publicate de revista "Star" la adresa sa, Alex Erbasu s-a hotarat sa puna piciorul in prag. In revista a aparut, nu demult, un articol in care se spunea ca ar avea o "relatie sexuala" cu designerul Maria Marinescu, al carei nume se afla, de cateva zile, pe prima pagina a ziarelor, dar nu alaturi de cel al lui Erbasu, ci de cel al lui Ion Ion Tiriac, care a cerut-o de nevasta, iar ea a acceptat. Tot in "Star" s-a scris despre Erbasu jr ca ar fi impreuna cu fiica presedintelui, Elena Basescu. In legatura cu acest subiect, Alex a declarat ca iese in acelasi grup de prieteni cu Elena, dar ca niciodata nu a fost vorba despre o relatie amoroasa intre ei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.