Nascut chiar de ziua creatoarei de moda Romanita Iovan, pe 3 octombrie, anul trecut, Albert Adrian Iovan a implinit sase luni. Parintii, nasii micutului si cativa prieteni i-au organizat o petrecere acasa, in luxoasa vila din Primaverii.
Cel mai frumos cadou pe care Romanita si l-a facut vreodata a fost, fara indoiala, baiatul ei, Albert Adrian, venit pe lume chiar de ziua mamei sale, pe 3 octombrie, anul trecut. Baietelul, care poarta numele predestinat al printului de Monaco, a implinit marti sase luni, ocazie cu care parintii si nasii i-au pus la cale un party haios, acasa, la vila din Primaverii. De data asta, Albert nu a mai primit cadouri scumpe sau haine de marca, ci multe jucarii. El a dat semne ca va fi un mare petrecaret cand va creste mare, distrandu-se pana tarziu cu toti cei veniti sa-i aduca daruri.

Nascut chiar de ziua Romanitei, pe 3 octombrie, anul trecut, Albert Adrian a implinit, marti, o jumatate an. Micutul, rasfatat de parinti inca din prima zi de nastere, a avut parte, si acum, de o petrecere pusa la cale de Romanita si Adrian Iovan, de la care nu au lipsit nasii baietelului. Printre invitati s-au strans, in luxoasa vila din Primaverii, si cativa prieteni apropiati ai cuplului, incarcati toti cu cadouri pentru sarbatorit. Albert a primit o multime de jucarii si a fost in mare forma, razand si distrandu-se cu toata lumea. Spre mirarea tuturor, el a rezistat pe baricade pana seara tarziu, catre orele 22.30, cand a inceput sa dea semne de oboseala. Pentru petrecerea data in cinstea lui Albert, Romanita s-a gandit sa comande mancare chinezeasca. Meniul ales de invitati era de post si s-a dovedit a fi perfect pentru Saptamana Mare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.