Dupa cum s-a aflat deja, a doua zi de Paste ne va aduce o noua televiziune, Antena 2. Pe linga vedetele de-acum cunoscute ale postului (Mihai Gidea, director, Ion Cristoiu, Ileana Pescariu, Oreste, Mircea Badea, Iulia Fratila s.a.) va debuta ca moderator de emisiune matinala Mihai Sturzu de la Hi-Q.

Emisiunea lui se intituleaza "Omul zilei" si incepe in mod dramatic, la ora 8! Am zis dramatic, pentru ca majoritatea artistilor ia in calcul "dimineata" cu incepere de la ora 12, cel mai devreme! Se pare ca trezitul la ora 6 nu-l infricoseaza pe Mihai, care are ginduri mari: "Sint multe lucruri in neregula in tara asta, cu care ne-am obisnuit si le luam ca atare, incepind cu politistul care, in loc sa te indrume si sa te apere, te pindeste de dupa colt, asteptind sa comiti cine stie ce ilegalitate, continuind cu spagile si terminind cu traficul de influenta.

Vreau sa-mi folosesc capitalul de imagine cum trebuie. Poate sint considerat un idealist, dar cineva trebuie sa inceapa sa spuna lucrurilor pe nume! Invitatii mei vor avea rol de coprezentatori. Impreuna vom rasfoi ziarele si vom comenta cele mai importante evenimente. Vom avea si un pariu al zilei, la care vor participa telespectatorii."


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.