Liderul trupei Taxi, Dan Teodorescu, traieste din vara trecuta o frumoasa poveste de dragoste, alaturi de actrita Irina Chiosa. Coincidenta sau nu, actuala lui partenera de viata seamana izbitor cu fosta sotie, Melania Medeleanu si, nu putine au fost datile cind cele doua femei au fost confundate.

Cintaretul pare fericit cu Irina si chiar a inceput sa se afiseze tot mai des cu partenera sa, pe care o numeste "aleasa inimii lui". Pentru ca are la activ experienta unui mariaj ratat, Dan este usor reticent cind este intrebat despre o eventuala casatorie: "Da, cred in institutia casatoriei, dar nu stiu in momentul acesta ce se va intimpla si cind se va intimpla. In principiu cred ca da, mi-as intemeia o familie." ne-a declarat Teodorescu.
Vrea macar un moStenitor

Una dintre cauzele care au favorizat divortul de stirista de la Realitatea TV, a fost lipsa unui copil. Cu toate ca Dan voia un mostenitor, se pare ca Melania Medeleanu a ales profesia. Pentru ea, la acel moment, aparitia unui copil ar fi insemnat un obstacol in dezvoltarea carierei in televiziune. Nici in prezent, vocalul trupei Taxi nu a renuntat la idee: "Da, vreau un copil. Mi-l doresc demult. Nu a fost sa fie. Macar unul. Nu conteaza daca e fetita sau baiat."- ne-a marturisit cintaretul. Sa speram ca, de aceasta data, nu se va lovi si de refuzul Irinei.

Traieste decent din muzica

Daca multi cintareti s-au imbogatit din cariera muzicala, Dan Teodorescu afirma ca trupa Taxi il ajuta sa traiasca multumitor: "Traiesc decent din muzica, undeva peste medie. Mai fac diverse scenarii, texte pe la televiziuni, dar nu am nicio afacere. "Am fost curiosi de ce Teodorescu nu este protagonistul unui spot publicitar: "Cind face cineva un produs, vrea sa se si vinda. De ce m-ar lua pe mine sa-i fiu imagine? Doamne fereste!"- ne-a lamurit el. In rest, in timpul liber, solistul este un om, pe care si l-ar dori multe femei acasa, mai ales ca se implica in treburile gospodaresti: "Mai fac o cafea, mai spal o cana, ca sa-mi pot pune cafeaua pe care mi-am facut-o. Duc hainele la curatat, duc gunoiul, fac piata." Pe viitoarele albume, Dan Teodorescu spera sa-i dedice actualei iubite citeva piese, avind in vedere ca ‚"Romantica", ultimul album semnat Taxi, este, conform propriilor declaratii, un album al trecutului, la care a contribuit cu vocea si Melania Medeleanu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.