Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost implicat, ieri dupa-amiaza, intr-un accident de circulatie usor, masina sa, un Rolls-Royce, fiind lovita in spate de un alt autoturism in momentul in care a oprit la o trecere de pietoni, pe bulevardul Kisellef din Capitala.

Potrivit unor surse din Politie, Irinel Columbeanu se deplasa cu un Rolls-Royce inmatriculat in Germania, pe bulevardul Kisellef, dinspre Arcul de Triumf catre Piata Victoriei. Soferul masinii in care se afla omul de afaceri a oprit la o trecere de pietoni, moment in care Rolls-Royce-ul a fost lovit in spate de un autoturism BMW, care apartine unei firme. Cele doua autoturisme au suferit avarii usoare, Rolls-Royce-ul avind bara din spate usor indoita, iar BMW-ul s-a ales cu un far spart si cu bara din fata avariata. Politistii de la circulatie i-au dat soferului autoturismului BMW patru puncte amenda si patru de penalizare pentru ca nu a respectat distanta regulamentara in trafic.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.