Andreea Marin. Pur si simplu Andreea Marin. Pentru unii, Andreea Marin Banica. Pentru multi, Zina Surprizelor. Pentru altii, prefacuta-prefacutelor.

Prin ce anume esti tu Zina Surprizelor?

In spatele acestui alint al publicului, care nici nu stiu exact unde isi are originea, sint fericita sa stiu ca se afla faptele frumoase intimplate de-a lungul timpului in acel spatiu dedicat surprizelor placute ale vietii, si nu o strategie de marketing. Ma maguleste si ma obliga in acelasi timp aceasta titulatura, o consider un compliment si trebuie sa recunosc, nu e putin lucru, cel putin in Romania nu cunosc un alt om de televiziune care sa aiba parte de un alint de acest fel din partea publicului sau. Le multumesc milioanelor de romani care cred in mine de noua ani.

N-a imbatrinit surpriza?

O surpriza placuta nu cunoaste virsta, n-are parte de riduri si nici de un cer innorat. E pur si simplu sinonimul bucuriei, fie ca dureaza citeva clipe, fie ca e o surpriza de neuitat, pentru o viata.

Cum e sufletul tau de femeie?

Indragostit.

Intelectualii te acuza ca esti o prefacuta. De ce esti o prefacuta?

Nu e adevarat, am o multime de prieteni din aceasta categorie, fie ca sint persoane publice, fie ca sint oameni a caror notorietate depaseste granitele tarii noastre, fie oameni fara nume sonore, dar cu capul pe umeri. Cei care isi ocupa timpul cu astfel de prostii sint oameni care probabil au o frustrare si, daca asta ii face sa se simta mai bine, nu ma deranjeaza. Viata mea merge mai departe la fel de constructiv si cu, si fara parerile lor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.