Cristina Spatar a avut parte de o supriza placuta in timpul unei plimbari la bratul actualului ei iubit, Bogdan Adamescu. Desi este obisnuita cu daruri de zeci de mii de euro, vedeta s-a bucurat enorm cand partenerul ei i-a cumparat dintr-o benzinarie propriul ei CD.

Cu toate ca inca mai poarta inelul de logodna de la italianul Mirco Maschio, Cristina Spatar pare fericita alaturi de noul ei iubit, Bogdan Adamescu. Actualul partener al vedetei stie, se pare, sa ajunga foarte usor la inima ei. si mult mai ieftin.

Aflat intr-o benzinarie, miliardarul Adamescu Jr. a fost atins de inspiratie si i-a facut cadou cantaretei propriul ei album, lucru care i-a produs acesteia o mare bucurie. Cei doi au fost surprinsi de paparazzii revistei "Spy" in timp ce comentau coperta CD-ului.

Ea a declarat in mai multe randuri ca tine mult la relatia cu Bogdan si ca nu mai are nici un regret in ceea ce il priveste pe fostul ei logodnic, Mirco, cu toate ca au ramas celebre cadourile de zeci de mii de euro pe care i le facea acesta. in timpul relatiei cu italianul, Cristina a primit un Porsche Cayenne de 92.000 de euro, bijuterii si haine de lux. Cristina a recunoscut relatia ei cu Bogdan Adamescu dupa ce a fost surprinsa de paparazzi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.