Sean "Diddy" Combs, cunoscut in trecut si sub numele de Puff Daddy, va sustine, vineri, un concert in Bamboo. "Noi am primit recent confirmare pentru acest concert", au declarat reprezentantii clubului Bamboo, care pina acum nu au stabilit toate detaliile cu privire la vizita starului in Romania.

Concertul din Bucuresti va avea o nota caritabila, o parte din fondurile strinse urmind sa fie donate copiilor din Filipine. Publicul va avea acces la spectacol in baza cumpararii unui bilet, al carui pret nu a fost stabilit inca de organizatori. Potrivit acestora, spectacolul pe care vedeta americana il va prezenta nu este un concert tipic. Spectacolul este bazat pe un concept al lui Diddy, vedeta urmind sa interpreteze citeva piese si sa faca poze cu cei din public.

Sean "Diddy" Combs este un mogul al industriei de divertisment din SUA, actor si rapper cistigator al unui premiu Grammy. Este, de asemenea, si fondatorul companiei de inregistrari Bad Boy Records. In prezent, Diddy se afla intr-un turneu european alaturi de Snoop Dogg. De curind, Snoop Dogg si P. Diddy au anulat concertele din Marea Britanie din cadrul turneului, pentru ca lui Dogg i-a fost refuzata o viza pentru intrarea pe teritoriul acestui stat dupa ce a fost arestat pentru tulburarea ordinii publice, anul trecut, pe un aeroport londonez.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.