Desi ne asteptam sa faca declaratii incendiare, Mioara s-a limitat doar la cateva fraze acide la adresa celui cu care a impartit viata timp de 34 de ani: "Barbatii sunt niste copii, iar ei mai fac si boroboate. Ar fi trebuit sa fiu mai pretentioasa in ceea ce priveste relatia. Sunt o fire optimista, sociabila, iar Petre este de fel mai singuratic. Dar l-am inteles si paream o celula greu de rupt. Ma doare nu inselatul, ci tradatul. Nimic nu avea sa prevesteasca despartirea, totul s-a petrecut in 24 de ore".

Mama Catincai vede insa si partea plina a paharului: "Acum voi avea mai mult timp pentru mine, asa ca imi voi publica volumul 'Partea mea de adevar>>, dar si un curs la care lucrez de 30 de ani".

Isi trimit SMS-uri

Desi Petre Roman a fost cel care, in tinerete, s-a straduit sa intre in gratiile Mioarei Roman, jurandu-i dragoste vesnica, iata ca tot el a fost cel care a pus punct casniciei. Politicianul a parasit caminul conjugal, in urma cu doua luni, pentru cea care se presupune ca ii este amanta, solista - mai nou manelista - Silvia Chifiriuc. De atunci, Mioara si Petre nu si-au mai vorbit, singurul mod de de comunicare fiind sms-urile.