Idila dintre vedeta Pro TV, Horia Brenciu, si Alice Dumitrescu, producatoarea serialului `Om bogat, om sarac` pare sa dea roade. Conform revistei Vip, doamna Dumitrescu s-ar fi confesat unor prietene ca este insarcinata, in ciuda faptului ca a trecut demult de prima tinerete, ea numarind, in prezent, aproape 40 de primaveri si avind doi copii acasa. Spre disperarea numeroaselor sale fane, tragem concluzia ca actorului ii plac doamnele mature.

Mai mult, se pare ca distribuirea lui Brenciu printre protagonistii respectivului format TV se datoreaza, in mare parte, tot lui Alice. Pe vremuri, cei doi au lucrat impreuna la Televiziunea Publica, si inca de pe atunci Horia nu ii era indiferent ca barbat. Ajunsa producatoarea serialului `Om bogat, om sarac`, blonda a facut tot posibilul sa-l aduca pe Horia in ograda trustului Pro, dar nu oricum, ci pe un salariu bun si in rol principal in serialul `Om bogat, om sarac`.

Ipostazele tandre in care erau surprinsi cei doi pe platoul de filmare au trezit banuieli. La scurt timp insa, ei nu au mai negat ca formeaza un cuplu. Se pare ca lui Horia i s-au aprins rau de tot calciiele dupa Alice, apropiatii acestuia afirmind ca, atunci cind nu e in preajma iubitei sale, actorul o suna din sfert in sfert de ora.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.