Premiile Muzicale MTV Romania 2007, care se vor desfasura in Parcul Izvor din Bucuresti, pe data de 10 mai, vor fi prezentate de formatia Cassa Loco. Astfel, Bogdan, Leonard si Cosmin vor incinge atmosfera pentru cei 3.000 de spectatori care sunt asteptati.
Dupa experienta de anul trecut, cand Premiile Muzicale MTV Romania, desfasurate la Cluj, au fost moderate de catre membrii trupei HI-Q, in acest an, organizatorii au ales pentru cea de-a cincea editie a premiilor, tot o formatie care se bucura de un real succes la nivel national.

"Am observat ca publicul interactioneaza mult mai bine in momentul in care moderatorii premiilor sunt reprezentati de o formatie. Cassa Loco este una dintre cele mai nonconformiste trupe romanesti, stilul acestora fiind in deplina concordanta cu imaginea promovata de MTV Romania. Suntem convinsi ca baietii vor avea o prestatie foarte buna" a spus Giovanni Francesco, MTV Event Manager. Membrii trupei au experienta in ceea ce priveste prezentarea de spectacole, avand in vedere ca au fost si gazdele Serbarilor Zapezii de la Bistrita.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.