Claudia de la Sexxy a inceput recuperarea dupa criza de hernie de disc suferita in urma cu o saptamana pe platourile de filmare de la Antena 1. Bruneta face fizioterapie acasa si in spital si s-a programat pentru tratamentul cu rezonanta magnetica. Daca acesta nu va da rezultate, cantareata va ajunge la bisturiu.

In urma cu o saptamana, in timp ce filma pentru emisiunea "De tot rasul" (Antena 1), Claudia a acuzat puternice dureri de spate. in urma crizei, solista de la Sexxy a ajuns de urgenta la spital, unde a fost diagnosticata cu hernie de disc. Afectiunea a aparut in urma cu un an si jumatate, cand bruneta a avut prima criza.

In urma tratamentelor specifice, aceasta si-a revenit, insa durerile au recidivat. in momentul de fata, cantareata abia mai poate sa-si onoreze contractele pentru concerte. Medicii i-au recomandat fizioterapie intensiva, i-au interzis orice efort si i-au prescris calmante pentru durerile insuportabile de dupa gimnastica. Claudia nu mai are voie sa conduca, fapt pentru care si-a angajat un sofer, si nici sa poarte tocuri. Specialistii i-au recomandat operatia, insa i-au mai dat o sansa - rezonanta magnetica, o forma de terapie care o va costa pe artista 1.000 de lei. "Voi merge dupa Paste si sper ca asta sa fie rezolvarea problemelor mele de sanatate", ne-a declarat Claudia.

Moga a dus-o cu vorba

Aflata la un pas de relansarea in varianta solo, Claudia se vede nevoita sa amane tot. Pauza indelungata de la despartirea de Julia Chelaru, fosta ei colega de trupa, a fost generata de ambitia sa de a debuta cu un single semnat Marius Moga. Prins in alte proiecte, compozitorul a amanat-o
in mod repetat, iar acum, cand piesa e gata, cantareata se confrunta cu efectele herniei de disc.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.