Mihaela Radulescu a anuntat, ieri, in emisiunea sa ‚"Duminica in familie" o bomba de presa: Ion Ion Tiriac si Maria Marinescu se casatoresc! Moderatoarea a sustinut ca nu e vorba de o pacaleala de intii aprilie.

Si pentru ca totul sa fie cit mai autentic, la un moment dat a intrat in direct si juniorul Tiriac ca sa-i confirme spusele. In ciuda faptului ca i se cam impleticea glasul, Ion Ion si-a inceput interventia cu un sir de complimente la adresa Mihaelei.

Apoi a revenit si la subiect: "E perfecta perioada! Avem amindoi analizele de singe facute, dar nu avem pe cineva sa vina sa oficieze. Noi doi avem multe puncte comune. Ne simtim foarte bine impreuna". Pentru a-i sari in ajutor, Mihaela a facut apel la primarii dornici care sa le oficializeze relatia. S-a trecut in revista si posibilitatea oficializarii relatiei la Las Vegas, juniorul spunind ca evenimentul poate sa aiba loc peste citeva zile, o saptamina sau doua.

Cert este ca batrinul Tiriac e dornic de mostenitori si, conform unui material publicat recent de ziarul nostru, fostul tenisman si-a somat fiul sa se insoare. Trebuie precizat ca relatia lui Ion Ion cu Maria Marinescu a fost considerata, initial, o aventura, dar din cite se pare are mari sanse sa se finalizeze printr-o casatorie.

Daca fostele iubite ale juniorului: Ileana Lazariuc si Andreia de la Trident nu au fost pe placul magnatului, nici Maria Marinescu nu este deloc usa de biserica. Ea a mai avut o tentativa de maritis cu Bobby Paunescu, patronul postului B1 TV, apoi a ajuns in bratele fiului fostului premier, Radu Vasile. Capitanul Nationalei de fotbal a Romaniei, Cristi Chivu, s-a numarat si el printre iubitii Mariei Marinescu. Ar fi culmea, ca pina la urma, cei doi chiar sa se casatoreasca.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.