Casa vocalistul trupei Talisman este, parca, rupta din manualele de arhitectura. Totul este foarte bine pus la punct, pana la ultimul detaliu. Stilul ales pentru casa lui este cel clasic. Alin recunoaste ca, inainte de a angaja o echipa de zugravi pentru a-si amenaja locuinta, el si sotia lui s-au uitat pe tot felul de reviste de specialitate achizitionate din SUA.

Dupa ce au vazut vrute si nevrute, ei au ales ceva care sa ii reprezinte. "Pana de curand, stilul modern a fost pentru mine esential. Dar am ajuns la concluzia ca, pentru o casa, stilul clasic este mult mai potrivit, mai cald, mai intim, iar designul modern e mai mult pentru imobile de afaceri, pentru birouri".

Livingul lui Alin este foarte cald si primitor. Asta, in primul rand datorita culorilor alese special (crem galbui, auriu si maro - culori care, spune Alin, ii dau senzatia de "acasa"). Draperiile dau si ele un plus de caldura. "Pentru a reduce monotonia cromatica si 'raceala>> parchetului, am pus peste acesta niste covorase in ton cu culoarea predominanta din living. A mai fost un motiv pentru care am optat pentru aceste covoare: jocul copiilor devenea destul de... 'alunecos>> daca am fi pastrat liber tot spatiul de parchet".

Si, daca tot a ales un mobilier clasic, Alin a trebuit sa gaseasca si niste corpuri de iluminat pe masura. "Fiind o casa decorata in stil clasic si cu pereti foarte inalti (4 metri), candelabrele erau cea mai potrivita alegere. Pe de alta parte, nimic nu se compara cu caldura si senzatiile date de o lumina de candelabru, mai ales ca intensitatea luminii e controlata foarte bine de niste intrerupatoare variabile", spune Alin