Daniela Györfi si George Tal pusesera la punct toate detaliile privind cununia programata in luna aprilie si chiar erau fericiti ca, in sfarsit, dupa un an de amor nebun, isi vor putea legaliza relatia. Iata insa ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, fiind nevoiti sa decaleze data evenimentului cu o luna: "Cand ne-am dus sa depunem la Casa de Casatorii a sectorului 3 actele necesare, ni s-a atras atentia ca hotararea de divort a lui George nu are antetul tribunalului care a eliberat actul, deci nu poate fi luat in considerare.

Prin urmare, el se vede nevoit sa plece in Germania pentru a reglementa situatia", ne-a declarat Daniela. Ei nu trateaza acest episod ca pe un semn rau: "Indiferent cate piedici vom intampina, tot ne vom casatori", conchid acestia. Viitorii soti nu se gandesc momentan sa-si schimbe domiciliul: "Locuim in casa mea, impreuna cu mama, intr-un apartament de bloc pe care tocmai l-am renovat. Este destul spatiu, dar nu excludem varianta de a ne muta, la anul, intr-o vila", completeaza solista. in ceea ce priveste verighetele, Daniela si George se declara destul de pretentiosi in alegerea modelului: "Am cautat in toate magazinele din Bucuresti, dar n-am gasit verighete pe gustul nostru. Asa ca le vom lua din Germania - avem pusi deoparte cam 2.000 de euro".

Si, pentru a fi mai originali, ei si-au propus ca in interiorul inelelor de cununie sa nu accepte textul-standard, ci o declaratie de dragoste sau un vers dintr-o manea cunoscuta a artistei.

A renuntat la decolteuri din cauza lui Cristian Tantareanu

Daniela Györfi si-a zis ca a venit momentul sa o lase mai moale cu tinutele decoltate sau mini, asa ca noul ei look va fi incadrat in stilul sport elegant: "Mi-am refacut intreaga garderoba, am haine mai decente, s-au dus vremurile cand apaream pe scena in tinute sexy".

Se prea poate ca "schimbarea de macaz" sa se fi produs dupa ce afaceristul Cristian tantareanu a sarutat-o cu foc pe sani, in timpul emisiunii tv "Furori" de la Kanal D, sub privirile nedumerite ale iubitului Danielei.