Liza Panait, un creator de moda foarte activ si foarte conservator (are mereu aceeasi echipa de lucru, alege aceeasi sala pentru prezentare si vin sa defileze aceleasi manechine - semn ca este o fiinta pe care oamenii nu se supara niciodata!), este, in mod firesc si prin natura meseriei, un personaj monden.

Vrea, nu vrea, vine la evenimente - mai rar ce-i drept, ca asa e cu oamenii ocupati -, dar sta doar atat cat este necesar si intotdeauna este insotita de familie. Prin urmare, n-are timp sa stea la taclale, la barfe!

Asa se face ca Liza nu stie multe… si mai ales care este imaginea unora dintre personajele care populeaza lumea "vedetelor" de azi. Recent, am aflat si noi, ziaristii de monden, ca Liza Panait sta atat de mult pe la atelier, incat nu citeste revistele in care sunt aratate cum se dau in stamba duduile care-si zic VIP.

Este adevarat ca o femeie care a muncit atatea luni pentru o parada de moda cu 70 de tinute si care este si sotie, dar si mama a trei copii nu are timp sa se puna la punct cu aventurile amoroase din targ. Liza are o fetita, Maria, care este la etapa cand are mare nevoie de prezenta ei, un baiat frumos si adolescent - varsta dificila - si o alta fiica, Nicoleta, care este si ea, la randul ei, mama unei fetite.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.