La greu, Raluca se bazeaza pe prietenul de culoare al lui NikiRaluca Tanase din trupa Bambi si iubitul ei, fotbalistul Nicolae Mitea, nu au reusit sa invete limba olandeza, desi petrec foarte mult timp la Amsterdam. Cuplul foloseste pe post de translator pe colegul de apartament al jucatorului, originar din Surinam.

Dupa o serie de despartiri cu scantei, Raluca de la Bambi si Nicolae Mitea au reusit totusi sa ramana impreuna. in ciuda distantei, cantareata si fotbalistul se inteleg foarte bine, insa, ca in orice cuplu, ceva tot mai scartaie. in cazul lor e vorba de limba olandeza, pe care nici unul dintre ei nu a reusit sa o invete, cu toate ca amandoi petrec destul de mult timp la Amsterdam.

Aflat de cativa ani buni la Ajax, Nicu nu se poate lauda ca a deslusit graiul batavilor, neizbutind sa treaca mai departe de "buna ziua" sau "multumesc".

"E o limba foarte grea. Eu nu stiu decat cateva cuvinte. La fel si Niki. El a avut mai mult timp la dispozitie sa invete, dar nu ii place deloc. Preferam sa vorbim in engleza. si, in majoritatea situatiilor, ne descurcam asa, pentru ca olandezii vorbesc engleza bine", ne-a spus Raluca. Blonda a precizat ca, atunci cand au nevoie sa comunice mai mult in olandeza, sunt ajutati de colegul de apartament al lui Mitea, un negru din Surinam: "Prietenul lui Niki e translatorul nostru. Cand nu ne mai descurcam, ne ajuta el".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.