Gata! Am descoperit reteta suprema a succesului in televiziune! Detin secretul longevitatii pe sticla! Stiu tot! Stiu tot si n-o sa va spun nimic, sic, sic! De ce v-as spune cind, in mod evident, in timp ce eu ma sacrific ca o Antigona, uitindu-ma la emisiunea Marinei Almasan de la TVR, ocupatiunea voastra mintala e la alte prostii?
Cum adica ce treaba are emisiunea Marinei Almasan cu secretul succesului si al longevitatii? Are, bai, nene, ca de-acolo l-am si aflat. S-a intimplat in felul urmator: am dat peste o editie din "Ne vedem la… TVR" (Da, exact asa se cheama programul Marinei, incultilor!), care avea ca subiect alcoolismul. Fix cind am inceput eu sa ma uit, un anonim ascuns dupa un paravan si filmat din spate isi marturisea dependenta. Mi-am amintit brusc ca am mai vazut asa ceva tot in emisiunea Marinei, doar ca pe vremea aia se numea altfel.

"Oala sub presiune" se numea, parca, dar nu asta e important. Important e ca poti sa te prezinti, la infinit, in fata publicului, cu acelasi format, cu conditia sa-i schimbi numele. Pe ce facem pariu ca Marina o sa ne mai deranjeze cu niste alcoolici si in sezonul viitor, indiferent daca emisiunea i se va chema "Cum ne construim singuri o casa de lux", "Sa ridem cu Tom si Jerry" sau "Hrana sanatoasa, secretul fericirii"?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.