'Atacat' la semafor de 1 Aprilie

Toti ne ascundem in spatele zilei de 1 Aprilie, pentru ca, in aceasta "Zi a pacalelilor", nimeni nu se supara pe tine cu adevarat daca i-ai facut o gluma proasta. Unii stiu sa guste farsele primite de la prieteni, altii, mai "seriosi", precum Andreea Balan, nu se amesteca in astfel de copilarii. Vizante a fost chinuit jumatate de zi de catre "iubitul" sau, Iantu, iar Dezbracatu’, regele neincoronat al farselor, nu i-a lipsit pe prietenii sai, nici in aceasta zi, de umorul debordant care il caracterizeaza.

Codrut Keges, celebrul comediant de la Cronica Carcotasilor, unde se baga in seama cu toata lumea sub numele Catalin Dezbracatu’, marturiseste ca face farse frecvent prietenilor. El ne-a povestit cea mai tare pacaleala pe care i-a facut-o unui amic, acum doi ani, de 1 Aprilie:

"Acum doi ani, exact de 1 aprilie, l-am sunat pe un prieten si i-am spus ca sunt atacat la semafor de niste indivizi care dau cu pumnii in masina si vor sa ma bata. Plångeam in telefon si il rugam sa vina sa ma scape de multimea dezlantuita care vrea sa ma linseze. ~la era foarte agitat si imi tot spunea sa stau linistit ca vine sa ma salveze cu fratele lui, care lucra la Serviciul de Politie pentru Interventie Rapida. Il mobilizase si pe el si erau gata sa vina spre Foisor, unde eram eu atacat, dar n-am mai rezistat si, din plans, am dat-o in ras. Prietenul meu s-a suparat si mi-a promis o mama de bataie adevarata pentru gluma asta. Pana acum m-a ocolit, dar poate imi face si el vreo faza anul asta, sa se razbune.

«Sunt la camera ascunsa si eu habar nu am»

Alina Sorescu isi aduce aminte cu zambetul pe buze de o pacaleala care i-a fost facuta in urma cu trei ani la o emisiune tv M-a sunat verisoara mea sa-mi spuna ca trebuie sa merg urgent la ea acasa, sa-mi spuna ceva important. Am mers, iar ea a inceput sa-mi povesteasca ca vorbeste pe Internet cu un chinez si ca, atunci cand acesta i-a cerut poze, ea i-a trimis poze cu mine. Chinezul urma sa vina in Romania sa o cunoasca, sau mai bine zis sa ma cunoasca, si chiar a venit la verisoara mea acasa insotit de o cumnata a lui romanca. In timp ce acesta incerca disperat sa ma convinga ca eu trebuie sa merg cu el in China, eu incercam sa-i explic ce s-a intåmplat. A fost ingrozitor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.