Fostul fotomodel de succes al anilor ’90 a reusit, intr-un timp-record, sa ajunga in topul miliardarilor din Romania, semn ca a stiut sa-si gestioneze afacerile pe care le-a demarat.

Romanita are o casa de moda care ii poarta numele, clientele ei bifand elita Bucurestiului, dar si doua cladiri de birouri, pe care le inchiriaza firmelor mari, sumele care ii intra lunar in cont fiind impresionante. Ambitia ei in domeniul afacerilor nu se opreste aici, asa ca ea va construi un hotel de lux, dupa modelul celor pe care le-a vazut in strainatate. "E adevarat ca voi construi acest hotel, dar nu vreau sa dau detalii privind proiectul.

Oricum, dorinta mea e ca in holul acestei constructii de lux sa dainuiasca urna cu cenusa mea, dupa ce nu voi mai fi", ne-a declarat vedeta. Pentru ca Romanita a fost zgarcita cu amanuntele, Mihai Albu, arhitect de profesie, ne-a oferit cateva secrete privind aceasta constructie: "Un hotel costa enorm, pentru ca trebuie facut dupa anumite standarde, pentru a primi numarul de stele dorit. in plus, e nevoie si de servicii pentru persoane cu handicap. De obicei, daca ridici un hotel cu doar 50 de camere, e foarte greu, ca patron, sa recuperezi banii. Multi construiesc acum hoteluri cu 400 de camere, iar investitia poate depasi lesne 50 de milioane de euro, pretul fiind variabil, in functie de calitatea mobilierului, dar si de cea a dotarilor".

Asigurare de studii, pentru micutul Albert, de 140.000 €

Romanita si Adrian Iovan s-au preocupat de viitorul baietelului lor, Albert, acesta urmand a beneficia, la varsta de 18 ani, de o asigurare de studii in valoare de 140.000 de euro: "Platim lunar 1.400 de lei, iar la majorat el va avea dreptul sa intre in posesia acestei sume sau sa faca studiile pe teritoriul Romaniei. Oricum, Albert va decide si va invata unde va dori", completeaza mama.

Mihai Albu: "Daca Romanita va face aceasta investitie, e obligata sa construiasca o piscina in aer liber si o alta acoperita, un restaurant bine dotat si va trebui sa utileze camerele cu toate cele necesare".