Adina Postelnicu, una dintre membrele trupei Heaven a intrat, in urma cu cateva zile, in posesia autoturismului Audi Q7 comandat din Germania. De atunci, blonda este permanent abordata la semafoare si luata peste picior referitor la modul in care a obtinut o masina atat de scumpa.
Cantareata a reusit sa-si implineasca un capriciu - acela de a avea o masina de lux. Timp de un an si jumatate, Adina a depus intr-un cont banii castigati din concerte si, ajutata de dobanzi, a strans 80.000 de euro si si-a comandat un Audi Q7 visiniu. in viata de zi cu zi s-a intretinut cu bani proveniti din firma de instalatii pe care o are. Joi, bolidul a ajuns in tara, iar de atunci Adina nu mai coboara de la volan. "imi place la nebunie. Ma face sa ma simt mai puternica si imi confera siguranta in trafic", ne-a declarat Adina.

Pe de alta parte, au aparut si unele probleme. "Sunt agatata la semafoare sau pur si simplu abordata de tot felul de barbati si majoritatea ma intreaba ce am facut (n.r. compromisuri) pentru o astfel de masina. Ma simt jignita pentru ca eu chiar am muncit sa o platesc."


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.