Andra a fost pentru un an de zile, fara a pretinde vreun ban, imaginea unei agentii de fotomodele din Cluj, al carei director este Stefan Florea. Tanarul ii este foarte recunoscator pentru asta si cei de la Acasa TV au speculat ideea si l-au invitat in emisiunea "O scrisoare pentru tine" unde i-au dat ocazia lui Stefan sa-i multumeasca vedetei pentru sprijinul sau.

Cand totul era aproape gata, s-au razgandit si au contramandat totul in favoarea lui Florin Birica, fostul partener de dans al Andrei in show-ul de mare audienta de la Pro TV, "Dansez pentru tine". "Totul pentru audienta mai mare", dupa cum spune tanarul revoltat, care voia sa-i ofere Andrei o excursie in Thailanda. Un alt motiv pare sa fi fost si scandalul in care Florea este implicat, legat de primirea unei mosteniri de la tatal sau, miliardarul Cornel Florea.

Dupa ce Stefan a ajuns la cheltuieli de 4.000 de euro cu surpriza pentru Andra, a fost anuntat de cei de la Acasa ca totul a fost contramandat si ca nu va mai exista nici o surpriza din partea sa, fiind inlocuit de Florin Birica, fostul partener de dans al Andrei de la editia trecuta a show-ului dansant gazduit de Pro TV. Acesta va urma sa-i multumeasca Andrei ca a dansat atat de bine alaturi de el, motiv pentru care tanarul Birica a castigat casa mult dorita pentru obtinerea careia concurase.