Nicola revine, dupa doi ani de absenta, cu un nou material discografic. Albumul este considerat de vedeta o mare provocare, mai ales ca Mihai Alexandru, fostul ei sot, i-a refuzat orice colaborare pe plan profesional. Dupa mai bine de un an si jumatate de la despartirea de compozitor, Nicola si Mihai au catadicsit sa divorteze.

Actiunea a tot fost aminata din cauza comoditatii celor doi artisti. Solista a tinut mortis sa pastreze, totusi, numele fostului sot, convenind cu acesta ca asa este mai bine pentru copii. Casnicia Nicolei cu Mihai Alexandru s-a incheiat brusc, dupa 15 ani de convietuire. Claparul din trupa, Andrei Stanoevici a fost barbatul de care s-a indragostita cintareata blonda. In prezent, cei doi locuiesc intr-un apartament din cartierul Lacul Tei si par sa fie destul de fericiti.

Si pe plan profesional exista o compatibilitate intre ei, Andrei inlocuindu-l pe Mihai si la nivelul compozitiilor: "Dupa ce toata lumea a fost informata prin intermediul presei, ca eu si Mihai ne-am despartit, am inceput sa primesc oferte peste oferte. Acest lucru m-a bucurat nespus, pina cind mi-am dat seama ca nu toate piesele ma reprezentau. Prima piesa la care am lucrat a fost o mai veche idee de-a mea, care s-a concretizat in piesa "Doar noi doi". Ma inteleg foarte bine cu Andrei Stanoevici, lui apartinindu-i o parte din compozitii si orchestratiile pieselor de pe acest album. " - ne-a declarat Nicola.

Ginduri de maritis

Daca pe plan muzical, Nicola se poate considera implinita, nici pe plan personal nu are de ce sa se plinga. Atit ea, cit si iubitul sau, Andrei Stanoevici au divortat, fiind in prezent liberi de contract. Intrebata daca are de gind sa se casatoreasca, Nicola ne-a raspuns evaziv: `Casatoria nu se sprijina pe o institutie, ci pe oameni.`

Despre relatia cu Mihai Alexandru, cintareata ne-a declarat ca au ramas in relatii bune, mai ales ca la mijloc exista si cei doi copii ai lor, Maria si Jonathan: `Din casatoria recent incheiata, am invatat ca doi oameni care au convietuit 16 ani in aceeasi casa, care era si studio de inregistrare, care au batut aceleasi scene si studiouri de filmare, pot ramine in relatii cit se poate de bune, chiar si dupa pronuntarea divortului.` In acest context, ramine, totusi, ceva neclar: cum poate fi interpretata hotarirea lui Mihai Alexandru de a nu mai avea niciun fel de "contacte" profesionale cu fosta lui sotie, de departe, cea mai buna interpreta a cintecelor sale?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.