Dupa ce i-a cumparat ochelari de soare fiicei sale de doua luni, Irinel Columbeanu vrea sa o protejeze pe Irina de privirile indiscrete ale invitatilor la botez.

De aceea, fetita nu se va afisa in toata splendoarea sa, intrucat miliardarul s-a gandit sa-i comande un slip in miniatura, argintiu, cu care sa o imbrace la biserica. Cel care va duce la indeplinire dorinta lui Irinel va fi designerul Catalin Botezatu, care se va ocupa si de tinuta de petrecere a Monicai.

El va colabora cu Mihai Albu, care ii va confectiona mamicii o pereche de pantofi in ton cu rochia. In plus, Monica a mentionat ca si-ar dori ca slipul Irinei sa fie si decorat cu pietre pretioase. Pentru organizarea evenimentului ce va avea loc pe 26 mai, cu o zi inainte ca Irinel sa implineasca 50 de ani, omul de afaceri a apelat la firma Ioanei Sucu, fiica patronului Mobexpert. Invitatii vor fi intretinuti si cu un program artistic.

I-a transmis nasterea in direct la tv, organizand apoi o conferinta de presa care sa marcheze evenimentul, i-a cumparat haine de firma si ochelari de soare, iar acum pune la cale, tot pentru ea, o petrecere de fite in curtea casei de la Snagov. Si asta nu e tot: Irinel Columbeanu a comandat, pentru fata lui, un slip special, pe care aceasta sa-l poarte in biserica, la ceremonia de botez. Cel care va semna minuscula piesa vestimentara va fi Catalin Botezatu, designerul care se ocupa si de tinuta Monicai.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.