Considerindu-se un barbat fatal, Adrian Enache a inceput sa faca noi cuceriri. Nu-i ajunge sotia sa, Corina, si eterna sa iubita, Iuliana Marciuc, asa ca a pus ochii pe o alta blondina apetisanta, Ilinca Vandici, prezentatoare la Kanal D.

Amorezat nevoie mare, ii face curte Ilincai, ii trimite sms-uri amoroase si nu-si ascunde sentimentele pentru ea. Se pare ca si Vandici e interesata de cintaret, din moment ce primeste cu zimbetul pe buze declaratiile lui infocate si nu-i cere sa o lase in pace. De altfel, si Bogdan, iubitul ei, i-a facut reprosuri blondei pe aceasta tema.

Aflind despre infidelitatea solistului, Iuliana Marciuc a tras o cearta zdravana cu acesta. Discutia a avut loc, zilele trecute, in masina solistului, iar Iuliana a pus piciorul in prag si i-a dat un ultimatum. S-a saturat sa se tot "impiedice" de sotia lui, iar acum, si de noua cucerire. I-a spus ca ar trebui sa lase in pace pipitele, nu de alta, dar ar putea sa-l paraseasca si sa-si vada, in sfirsit, de viata ei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.