Multi dintre barbatii din show-bizul romanesc isi fac un titlu de glorie din a cuceri numai femei frumoase si celebre, dar pe care, de multe ori, "le impart" fara sa fie deranjati ca femeia de linga ei ar putea apartine altuia.

Se considera, probabil, mai macho si mai importanti, daca au in palmares asemenea domnisoare, care alearga tot timpul dupa domnii cu bani si nu le pasa ca acestia le schimba intre ei, ca pe niste ciorapi de multipla folosinta. Le intilnesti la evenimente mondene pe aceste asa-zise VIP-uri feminine, iar cind se intilnesc fata in fata, se evita sau una dintre ele prefera sa paraseasca locul cu pricina, indignata de prezenta celeilalte. Probabil, nu suporta sa respire acelasi aer cu rivala.

Poate ca ar trebui sa existe o demnitate a acestor domnisoare si sa nu mai accepte in viata lor vinatorii de fuste. Acesti domni alcatuiesc topuri ad-hoc, se lauda cu exponatele din "insectarul" lor si fac deseori remarci nu tocmai ortodoxe la adresa acestor doamne. Va prezentam citiva dintre Don Juanii mioritici. Tudor Vasile, baiatul fostului premier Radu Vasile, a fost cel dupa care au oftat Andreea Raicu si Maria Marinescu. Cele doua s-au perindat, e drept in etape diferite, prin viata lui Tudor.

Uneori, in aceeasi perioada. Erau momente cind una pleca si, dupa o ora-doua, aparea cealalta in acelasi "cuibusor de nebunii", a se intelege apartamentul amorezului. In acest triunghi a aparut si Cristi Chivu, care a avut parte de povesti de dragoste cu amindoua vedetele. E drept ca nu aceeasi perioada.

Ion Ion Tiriac, in acelasi timp si cu Ileana Lazariuc, si cu Andreia de la Trident

Ion Ion Tiriac e tinar, e celebru, foarte bogat, asa ca, de aici pina a-i cadea in "pat" multe iubite, e o cale atit de scurta! A fost impreuna cu Ileana Lazariuc, dar s-au certat, s-au impacat, si-au facut reprosuri. Acum nici nu-si mai vorbesc, spunind ca e definitiv de data asta. Intre timp, in viata lui Ion Ion Tiriac a aparut Maria Marinescu.

Dar cine stie, poate ca miine va fi din nou inlocuita de Ileana Lazariuc. Considerindu-se un barbat viril, fiul lui Ion Tiriac iesea in oras in aceeasi perioada si cu Andreia de la Trident. Dar ce s-o deranjeze pe Ileana, care era dornica sa devina doamna Tiriac, asa ca accepta si tradarile iubitului. Se spune ca, in aceeasi perioada, domnisoara de la Trident "l-ar fi tradus" pe Ion Ion cu Dinu Pescariu. Dar ce mai conteaza daca era la fel de bogat si celebru?!

Codin Maticiuc, celebrul "Poponet", face parte dintre baietii de bani gata care au la activ numeroase cuceriri din show-biz-ul romanesc. A fost cu Gina Pistol, a urmat Ana Maria Ferentz. S-a cuplat cu manechinul Corina Zugravu, dupa care s-a intors la solista Ana Maria Ferentz. A oftat o perioada dupa nurii Laviniei de la ex-Spicy, dar aceasta nebagindu-l in seama, s-a intors spasit la Corina, care si ea l-a parasit pentru un grec bogat. Acum, cica ar vrea-o inapoi pe Gina Pistol. Toate aceste domnisoare stiau de legaturile lui "Poponet", dar nu le-a pasat deloc si, in loc sa-i atraga lui atentia, s-au certat intre ele, mai ceva ca la usa cortului.

Claudiu Patrascu are bani, a fost cuplat cu Sorana de la A.S.I.A., a urmat rapid Loredana de la Trident. In aceeasi perioada se vedea cu amindoua. Cu una la Bucuresti, cu cealalta, la Constanta. A avut o incercare de a se apropia de Corina Zugravu, dar, din respect pentru bunul lui prieten, "Poponet", a renuntat s-o cucereasca. Acum, spune ca e indragostit de Roxana Ungureanu, Miss Playboy de anul trecut, si zice ca are ginduri serioase, dar cine il mai crede?

"Syda", si cu Lili Sandu, si cu Leta Ilie

Bogdan Ionescu, alintat "Syda", are si el o slabiciune pentru fetele ce apar pe la televizor. S-a cuplat cu Lili Sandu, a avut o aventura cu Leta Ilie, dupa aceea, culmea ironiei, s-a intors la Lili, dar aceasta l-a parasit pentru un elvetian bogat. Placindu-i si brunetele, nu numai blondele, a pus ochii pe Corina Zugravu. Asa ca a urmat o cearta in toata regula cu "Poponet", pe tema: "cine are mai mult succes si e mai barbat, o va cuceri pe domnisoara manechin". S-au balacarit, s-au imbrincit, fiecare dintre ei a iesit cu Corina la o cafea, dar nici unul nu a ramas cu ea. In schimb, baietii au devenit buni prieteni.

Pe Alexandru Papadopol nu l-a deranjat ca actuala lui sotie era cuplata cu Cove in perioada in care ii facea curte. Asa ca a facut ce a facut, a luat-o de linga actor, a cerut-o in casatorie, asteapta un copil si, uite asa, a devenit un barbat la casa lui. De altfel, in perioada in care Ioana era cu Cove, se intilnea si cu Papi.

Pe actorul ce joaca in telenovelele de "Acasa" nu l-a deranjat ca iubita lui joaca la doua capete, asa ca a cucerit-o si acum sint impreuna. Marian Ionescu, solistul de la Directia 5, a avut o idila cu Anna Lesko, in aceeasi perioada in care gura tirgului spunea ca se intilnea si cu regina R&B-ului, Cristina Spatar. In aceeasi perioada, se intilnea si cu o domnisoara producator pe la Antena 1, despre care se spune ca ar avea ginduri serioase.

Acestor domnisoare nu le-a pasat deloc de infidelitatea muzicianului si s-au facut ca nu observa nimic, dovedindu-i ca-l iubesc, chiar daca stiau ca le insala. Greseala, credem noi, apartine acestor femei ce se lasa folosite si nu le deranjeaza zimbetele si ironiile celor din jur, care birfesc neobosite despre "barbatii fideli" din viata lor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.