Pentru vedeta TVR, Catalin Maruta, Pastele ar putea fi momentul ideal pentru petit. Iubita lui, Andra, si parintii acesteia ii vor vizita familia la Targu Jiu, orasul in care s-a nascut. Gazda "Tonomatului DP2" ar putea profita de aceasta reuniune pentru a-i cere mana cantaretei cu care locuieste de aproape un an.

Relatia dintre Andra si Catalin Maruta a ajuns deja in acel punct in care majoritatea cuplurilor se prezinta in fata ofiterului Starii Civile. Cei doi impart acelasi apartament din vara anului trecut si nu se mai feresc catusi de putin de privirile indiscrete ale curiosilor. Fiecare dintre ei a fost prezentat parintilor celuilalt si acestia din urma au legat o relatie de amicitie. Tocmai de aceea, cu totii au decis sa petreaca impreuna cea mai mare sarbatoare din an.

Andra si Catalin vor merge impreuna la Campia Turzii, orasul natal al cantaretei. Dupa ce va petrece cateva zile cu "socrii" lui, Maruta ii va "imbarca" pe acestia cu destinatia Targu Jiu, unde vor petrece Pastele alaturi de parintii lui.

"Catalin are liber de la TVR, iar eu am refuzat anul acesta toate cantarile si emisiunile la care am fost invitata. Vreau sa petrecem o saptamana impreuna, sa ne linistim", ne-a declarat Andra. in ceea ce priveste o eventuala nunta, aceasta nu va avea loc cu siguranta anul acesta.

"in vara, se insoara fratele meu si doua nunti intr-o familie ar fi cam mult. O sa mai asteptam noi putin", a specificat ea. Potrivit apropiatilor, cei doi isi fac planuri pentru anul 2008.

Nu vrea cariera

Andra a primit numai in ultimul timp cateva oferte de a modera emisiuni de divertisment, venite in general din partea posturilor noi de televiziune. Chiar daca majoritatea cantaretilor se orienteaza catre media, iar iubitul ei lucreaza de ani de zile pentru televiziunea publica, artista le-a refuzat din start. Ea sustine ca muzica ii este de ajuns.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.