Mama Natura, cum i-a ramas numele de pe vremea cind era asistenta lui Dan Negru, are doua sertare pline cu desuuri. Vreo 70 la numar. De toate culorile: de la negru, pe care blondina il asorteaza foarte usor, in functie de vestimentatii, pina la maro, rosu, turcoaz si roz.

`Sutiene imi gasesc mai greu. Imi cumpar si din Romania si din strainatate. Am o pasiune pentru lenjerie. Cum aud ca pleaca vreo prietena afara, o rog sa imi cumpere lenjerie intima. Sotul meu nu prea-mi face astfel de cadouri. Ii este frica sa imi cumpere si sa nu mi se potriveasca. Dar rezolvam problema, mergind impreuna la cumparaturi...`- ne-a declarat Roxana Ionescu. Cea mai scumpa achizitie a fost un corset rosu, din satin, pe care sint aplicate pietre Swarovski. Pentru el, blonda a scos din cont nu mai putin de 13 milioane de lei.

Sinii, atuul Mamei Natura

Roxana este constienta ca bustul sau impresionant i-a adus multe satisfactii: `Mi-as asigura sinii. Cu ei am facut destui bani si mi-au adus celebritatea`. Ca sa-i mentina fermi pentru cit mai mult timp, Roxana executa la sala, regulat, exercitii speciale pentru bust.

Dupa trei pictoriale nud in reviste dedicate barbatilor, Mama Natura s-a hotarit sa decline viitoarele oferte: `Nu mai pozez in Playboy. Am aparut de prea multe ori. Mi-am schimbat stilul, iar emisiunea pe care o am acum, cu copii, nu imi permite` - ne-a spus vedeta Antenei 1. Altfel spus, Roxana nu vrea sa rida copiii de ea vazind-o goala prin reviste... Tot ea ne-a marturisit ca isi doreste foarte mult o fetita: "Ne dorim copii amindoi, dar la anul. Vreau sa fiu o mama tinara. Ma pregatesc sa devin mamica. Invat sa lucrez cu ei, sa-i inteleg. Ma documentez si in privinta sarcinii, asa, in mare. Chiar am primit o carte al carei subiect este sarcina`.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.