Se poate spune despre Gabriel Cotabita ca a avut tot timpul succes la femeile frumoase. Solistul se tot plinge, in ultima vreme, ca nu mai are asa mare noroc in dragoste. Se ocupa de concerte, de impresariat, si lucreaza la un nou album, alaturi de VH2. Si cam atit.

Cotabita al nostru a pus ochii pe o domnisoara, de profesie manechin, pe care o cheama Aniela, si care este foarte atragatoare. Aleasa are cu 25 de ani mai putin decit solistul. Amorezul a inceput sa se gudure pe linga top-model, a fost la citeva prezentari de-ale ei si l-a rugat pe un bun prieten, Catalin Catoiu-Teava, sa-i faca rost de numarul de telefon al acesteia. Se pare ca dorinta i-a fost indeplinita, iar amicul sau a venit urgent cu numarul de telefon. De data aceasta, cintaretul isi doreste o relatie de lunga durata si o femeie care sa-l iubeasca de-adevaratelea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.