Dupa ce s-a casatorit cu celebrul impresar de fotbal Massimo Brambati (fost procurator la GEA Sport si colaborator permanent al unei emisiuni tv de fotbal din Italia), multi au pariat pe retragerea din lumea modei a celebrului top model roman Catrinel Menghia, poate si datorita geloziei sotului.

Cei doi locuiesc atat la Milano, cat si la Torino (Massimo a fost manager al gruparii Juventus Torino, iar nas de cununie i-a fost controversatul Alessandro Moggi) si, asa cum sustine Catrinel, se iubesc mult si sunt foarte fericiti, dovada fiind tatuajul de pe abdomen care exprima sentimentele manechinului: "Massimo per sempre". Fosta iubita a solistului de la Directia 5, Razvan Fodor, despre Catrinel Menghia se poate afirma ca este unul dintre cele mai faimoase top modele ale lumii, cu pictoriale si coperte in cele mai celebre reviste de moda.

A prezentat pentru toate marile case de moda din Europa, iar adevarata consacrare in SUA i-a adus-o semnarea unui contract cu revista "Sports Illustrated", dar si cu multi dintre creatorii de peste Ocean. Ei bine, acum este pentru al doilea an consecutiv cand Catrinel Menghia este aleasa imaginea oficiala "Lise Charmel" si "Bruno Manetti". Sedinta foto pentru Lise Charmel a fost realizata la Paris, iar cea pentru "Bruno Manetti" in Italia, la Roma si Milano.

Dupa pictorialul din "Sports Illustrated", romanca a fost prezenta la petrecerea de aniversare a faimoasei reviste in Africa de Sud. In aceasta luna, romanca a realizat editorialul din "Vogue" - Sposa si campania publicitara pentru linia de rochii de mireasa ce poarta celebra semnatura a Mariellei Burani. Catrinel va fi invitata de onoare si membru in juriul finalei concursului Academy Bravo CoverGirl 2007, care va avea loc pe data de 12 Mai 2007, la Bucuresti. Iata ca familia Menghia - Brambati, desi sursa de barfe pentru carcotasi, este mai unita ca oricand, fiecare sustinandu-se in cariera si nu numai.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.