In ultima vreme, lui Costi Ionita pareau ca i se intampla numai lucruri rele: la Eurovision a avut ceva dispute cu unii compozitori, licenta pentru posturile sale TV nu a obtinut-o si a fost si eliminat de la concursul "Dansez pentru tine".
Dupa toate aceste evenimente neplacute, iata ca soarele a inceput sa iasa si pe strada lui. in primul rand, in mod miraculos, membrii CNA au decis, in sedinta de ieri, sa-i acorde lui Costi o licenta de televiziune si una de radio, pentru posturile cu specific muzical Party TV si Party Radio. "Sunt foarte multi artisti care nu au unde sa isi prezinte clipurile si muzica", a spus Costi, precizand nume ca Paula Seling, Andra sau Marcel Pavel. Ca tot a venit vorba despe Marcel Pavel, exista semne cum ca el si Costi au devenit prieteni foarte buni. Astfel, cei doi colaboreaza pe cel mai nou album al lui Ionita, care va aparea in curand, cantand in duet piesa "As da totul pentru tine". Sa fie o manea sau altceva?


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.