Starea sanatatii solistei Cream, intrata vineri in soc anafilactic, in urma administrarii unui antibiotic, s-a imbunatatit vizibil.

Medicii continua insa sa o tina pe perfuzii, pana la eliminarea totala a medicamentului. Tatal vedetei a declarat ca nu va actiona in judecata cadrul medical care i-a prescris tratamentul.

Ultimul videoclip, intitulat "Vanilla Cream", regizat de Iulian Moga, a bagat-o in spital pe Cream. Ea a filmat, conform scenariului, o secventa sub dus. Apa rece si sala neincalzita a Teatrului National, locul de desfasurare a filmarilor, nu i-au priit cantaretei, sanatatea sa fiind serios afectata.

"Prietenii au insotit-o vineri la Spitalul "Constantin Angelescu", unde i s-a injectat un antibiotic. in timp ce asistenta ii facea injectia, fata mea a intrat in soc anafilactic, din cauza substantelor. Cu siguranta ca a fost alergica la medicament, desi normal era sa i se fi facut si un test alergologic", ne-a declarat tatal vedetei, Dumitru Pavel.

Pentru ca fiica sa se afla momentan in afara oricarui pericol, el a anuntat ca nu intentioneaza sa actioneze spitalul in judecata.

I se ia sange din doua in doua ore

"Claudia va mai sta internata inca doua zile, fiind alimentata doar prin perfuzii. Din doua in doua ore i se ia sange, pentru a se vedea daca medicamentul a fost eliminat din corp. Nu voi deschide proces, ar fi pierdere de vreme", a adaugat el. Ieri, Claudia a fost transferata, la cererea parintilor, la un alt spital: "E foarte obosita si nu poate acorda interviuri", ne-a spus Dumitru Pavel.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.