Helmut Duckadam, portarul de aur al Romniei, se va recasatori, la cei 48 de ani pe care-i va implini chiar la 1 aprilie.

Aleasa inimii lui este Alexandra Lincar, purtatoare de cuvint la Oficiul Fortelor de Munca din Arad si cu 20 de ani mai tinara decit el.

Tinara a terminat doua facultati : Jurnalistica/ Engleza si Administratie Publica, la cea din urma sustinindu-si si masteratul. Alexandra si-a ales deja rochia de mireasa, o creatie Eli Laslean, in timp ce fostul mare portar isi va cumpara costumul de la Paolo Rossi.

Diferenta de virsta nu pare sa-i deranjeze pe nici unul dintre ei, pentru ca, iata, dupa o relatie de trei ani s-au hotarit sa-si consfinteasca legatura alaturi de toti cei dragi. Evenimentul va avea loc pe data de 3 iunie, la Arad, orasul de bastina al portarului stelist, iar Petru Tarchila (fost sef la Politia de Frontiera), alaturi de sotia sa, le vor pune indragostitilor pirostriile pe frunte, conform revistei VIP.

Petrecerea va avea loc intr-un cadru intim si fara lautari, muzica urmind sa fie asigurata de un DJ. Printre invitati se numara citiva dintre fostii coechipieri ai lui Duckadam, precum si actualul patron de la Steaua. Pina la nunta, Duckadam isi va inaugura de ziua sa casa de vacanta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.