Dupa o pauza de cativa ani, Oreste s-a hotarat sa revina "pe sticla", convins fiind de Mihai Gadea, directorul postului Antena 2. Aici, Oreste va avea doua proiecte: talk-show-ul "Codul lui Oreste" si "Buletinul de nestiri". in cadrul talk-show-ului, blondele, politistii si politicienii vor avea ocazia sa isi desfiinteze "etichetele" bine cunoscute.

"Este un talkshow interactiv, cu public, de o ora si jumatate, in fiecare zi. Vreau sa pun fata in fata o persoana publica, cu publicul sau. Nu stiu daca o sa dezlipesc "etichete". O sa vad daca ele trebuie sa ramana lipite sau nu. De exemplu, politistul este etichetat drept un dobitoc. Atunci as chema niste politisti in emisiune si i-as pune in asemenea situatie incat publicul sa dea verdictul: este politistul prost sau are o imagine falsa", a spus Oreste, citat de Pro Tv Magazin.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.