In ultima vreme, despre Tania Budi nu se mai aude mai nimic. Blonda din ograda televiziunii publice a facut multe victime de-a lungul timpului. A avut o poveste de iubire cu Dan Bittman, apoi a fost casatorita cu un englez. S-a scris si despre relatia ei cu Lucian Sirb, director de stiri la TVR. Acesta era, la rindul lui, amorezat de sexoasa blonda.

Intre timp, Tania a disparut de pe micul ecran, o mai intilnesti rar la evenimentele mondene. Si-a deschis un restaurant de lux, in Constanta, alaturi de fratele ei, dar nu are, inca, un iubit. Aflind acest lucru si iubind-o in continuare, Lucian Sirb, care lucreaza acum la o televiziune comerciala, a sunat-o, i-a facut o declaratie de dragoste cu tot tacimul si i-a spus ca o vrea inapoi. Inca nu a primit un raspuns de la fosta iubita, dar, cine stie, poate ca Tania il va accepta din nou in viata ei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.