Blonda din trupa A.S.I.A. e impiedicata de propriul bust sa faca performanta

Cantareata acuza dureri foarte mari in timpul antrenamentelor pentru emisiunea "Dansez pentru tine". Posesoarea unui bust foarte voluminos, ea intampina dificultati in executarea sariturilor si e nevoita sa ia pauze dese pentru a-si calma suferintele.

Intrata in competitia "Dansez pentru tine" ca sa il ajute pe bucuresteanul Vasile Nita sa-si indeplineasca visul, Alina Crisan din trupa A.S.I.A. se confrunta cu o problema pe cat de inedita, pe atat de chinuitoare.

Blonda acuza dureri mari de sani in timpul sedintelor de pregatire, nereusind sa duca la capat excutarea unor figuri acrobatice decat cu pretul unor suferinte fizice. "Eu am sanii mari si, cand sar, ma dor ingrozitor. Trebuie sa luam pauze dese ca sa ma linistesc. Tot timpul am avut probleme din cauza bustului meu. Nu e chiar o mare fericire sa fii atat de inzestrata. imi pare rau de Vasile ca trebuie sa intrerupem antrenamentele, dar nu am ce face", a marturisit Alina, in prima editie a emisiunii din acest sezon.

Din fericire, partenerul ei apreciaza perseverenta Alinei si intelege perfect situatia: "Are dureri, dar nu se lasa. E admirabil ca se sacrifica". Cei doi au recunoscut ca marimea sanilor Alinei intervine de multe ori intre ei.

"Se intampla de multe ori ca la anumite rasuciri sau prize sa imi atinga bustul. Se pare ca nu putem evita astfel de situatii", a concluzionat amuzata cantareata. Alina a acceptat sa danseze impreuna cu Vasile pentru ca acesta sa poata sa-i ofere iubitei sale, Petruta, orfana ca si el, un camin.

Datorita marimii bustului, cei doi dansatori amatori pastreaza, in timpul dansului, distanta (foto stanga)

Solista vrea pauze dese, din cauza durerilor de sani. Vasile este grijuliu cu Alina (foto dreapta)

Adriana si-a ridicat sanii

O alta vedeta care a platit pentru avantajul de a poseda niste sani foarte mari este si Adriana Bahmuteanu. Doamna Prigoana a recunoscut ca bustul ei pierduse lupta cu gravitatia, motiv pentru care a considerat necesara o ridicare.

Dupa nunta, bruneta si-a facut un lifting, interventie pe care nu se sfieste sa o marturiseasca public. "Da, problema sanilor mari e ca efectele gravitatiei se fac mai repede remarcate. Am considerat ca ar trebui sa mi-i ridic si am facut-o", a spus sotia lui Silviu Prigoana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.