Mihai a vrut de mai mult timp sa-si schimbe masina, insa, pana acum, nu s-a hotarat in privinta modelului pe care si-l doreste. Dar iata ca a luat o decizie finala in acest sens si se pare ca nu a facut deloc o alegere oarecare.

Astfel, in viitorul apropiat, Mihai va conduce un Porche decapotabil a carui valoare se invarte in jurul sumei de 60.000 de euro. Din aceasta suma, aproximativ 10% vor reprezenta costurile pentru vopsirea masinii, avand in vedere ca Traistariu si-a dorit o culoare unicat, respectiv o anumita nuanta de mov.

Aceasta este marca preferata de autoturisme a lui Mihai si, potrvit unor zvonuri care au circulat acum ceva vreme, cantaretul ar fi vrut sa incheie un contract de publicitate cu aceasta companie, prin care, in schimbul imaginii sale sa obtina o masina in mod gratuit. insa, iata, ca a fost nevoit sa si-o cumpere. Chiar daca isi va achizitiona acest nou automobil, cantaretul nu va renunta nici la vechea sa masina, un Peugeot 206 CC, care costa putin peste 15.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.