Andreea Antonescu se pregateste sa revina in forta pe piata muzicala. Solista a terminat deja inregistrarile pentru noul album. Nu s-a hotarit inca in privinta casei de discuri cu care va semna contractul de producere a materialului discografic, dar spera sa aiba succes, mai ales ca, in ceea ce priveste compozitia, ea a colaborat cu membrii trupei Class.

Nici pe plan personal AndreEa nu o duce rau. Se afiseaza la toate evenimentele mondene la bratul iubitului sau, Traian, cei doi amorezi fiind surprinsi de nenumarate ori in ipostaze tandre. Desi acesta a cadorisit-o pina in prezent cu cinci inele, niciunul nu este de logodna. Intrebat cind ii va oferi inelul mult asteptat, Traian s-a cam fisticit, lasind sa se inteleaga ca nu va face prea curind acest pas. Intr-un final, blondina a salvat situatia, sustinind ca deocamdata le este bine asa si ca nu acorda o importanta prea mare certificatului de casatorie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.