Doi fotografi le-au dat in judecata pe Denise Richards si Pamela Anderson, sustinand ca cele doua actrite i-au atacat si le-au distrus echipamentele, dupa ce au incercat sa le faca niste poze, informeaza duminica, Associated Press, receptionata de Rompres.

Conform actului acuzarii depus vineri la Curtea Superioara de Justitie din Los Angeles, incidentul s-a petrecut la 9 noiembrie 2006, cand Denise Richards si Pamela Anderson se aflau la hotelul River Rock Casino Resort din British Columbia, Canada, pentru a filma la pelicula "Blonde and Blonder".

Scott Cosman si Rik Fedyck au incercat sa le fotografieze pe frumoasele actrite, fapt ce a declansat furia lui Densie Richards, care a inceput sa-i insulte si i-a atacat, confiscandu-le laptopurile si aruncandu-le peste balconul hotelului in care se aflau. Scena, care a durat aproximativ 20 de minute, a fost inregistrata de camerele video de securitate ale hotelului.

Dupa acest incident, se mai precizeaza in plangerea formulata vineri, Denise Richards si Pamela Anderson "au facut mai multe declaratii false la politie si catre presa, in scopul de a-i umili si discredita’’ pe cei doi fotografi. Acestia mai sustin ca in urma acestui incident si-au pierdut o parte din clienti si au fost puternic "stresati emotional’’. Avocatii celor doua dive nu au putut fi contactati pentru comentarii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.