Oana a avut un soc cand a vazut forma finala a videoclipului piesei "Pusa pe fapte". Deoarece montajul materialului a fost facut de firma cu care lucreaza regizorul Marian Crisan, cel care a generat scandalul la filmari, ea e convinsa ca se confrunta cu un "boicot".

Vedeta a preluat haturile carierei sale muzicale. Total nemultumita de rezultatul final al primului sau videoclip, Oana a decis sa renunte la piesa "Pusa pe fapte" si sa sa filmeze un nou clip pentru o alta melodie.

"Acum doua zile am vazut clipul. Este un fiasco total. in ciuda faptului ca am avut servicii de super-calitate, mie mi se vad buzele mov, iar imaginea e ingrozitor de intunecata. Sunt convinsa ca e vorba de sabotaj. Nici macar imaginile brute nu erau atat de proaste. in conditiile astea, am hotarat sa merg pe mana mea. Am vorbit cu regizorul Petre Nastase si am ales alte piese pentru clip. Desi "Pusa pe fapte" mi-e foarte draga, ma simt nevoita sa renunt la ea. intreaga poveste a fost o aberatie, iar eu o fraiera", ne-a declarat sotia lui Pepe.

Forma bruta a controversatului clip a costat casa de productie 4.000 de euro. Pentru secventele in care protagonist a fost motanul Oanei, s-au mai cheltuit peste 1.000 de euro. Acum, intregul proiect a fost abandonat pentru unul nou, in care se vor investi alti peste 10.000 de euro. Cheltuielile vor fi suportate, jumi-juma, de Oana si "Roton".

Marty, vedeta

Motanul vedetei va fi de aceasta data personaj principal in noul videoclip si va fi tratat ca atare. Fara sa aiba vreo vina, animalutul a fost scanteia care a generat intregul scandal acum o luna.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.