Issa se numara printre blondele sexy care au incins paginile revistei Playboy in doua pictoriale pana acum. Un alt fapt cunoscut despre ea este ca a fost iubita lui Costi Ionita, de care s-a despartit nu tocmai pupandu-se.

Putini stiu insa ca, inainte de a deveni artista pop, Issa si-a antrenat glasul intr-un cor bisericesc, numit Pontica, ce obisnuia sa cante, la sarbatorile religioase, in Catedrala Ortodoxa din Constanta si in Biserica Greaca, la invitatia preainaltilor Bisericii Romane. Desi pare greu de crezut, avand in vedere imaginea sexoasa pe care si-a creat-o Issa in show-biz, actuala vedeta a trupei Hypnose a "activat" in acest cor bisericesc vreme de cinci ani.

Intre liturghii si Louis Vuitton

Blonda spune ca a ramas in relatii bune cu fostele sale colege de cor, cu toate ca drumurile lor s-au separat. De ce n-ar ramane, caci, intre un psalm si o liturghie, se pot pune in discutie si cele mai dragute modele de genti Louis Vuitton sau Prada. Issa se va reintalni cu prietenele ei din cor chiar in prima zi de Paste, cand vor canta impreuna la Biserica Greaca din Constanta. "Pentru mine este o bucurie nespusa, cu atat mai mult, cu cat prima zi de Paste o voi petrece la Constanta, alaturi de familia mea", declara blonda de la Hypnose. Educata in spirit crestin, Issa poarta mereu la ea o iconita sfintita la Manastirea Cernica, iar anul trecut, a fost in vizita si la Vatican, pentru un plus de spirit duhovnicesc. Mai mult, Issa tine, in fiecare an, cu strictete, postul Pastelui si al Craciunului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.