Despre blonda Cristina Spatar se poate spune ca-i plac barbatii bogati si mult mai tineri decit ea. Regina R&B-ului, asa cum s-a autointitulat, are la activ numai cuceriri cu domni mai juni cu vreo sase-opt ani.
Bogdan Adamescu, fiul patronului de la Unirea Shopping Center si "Romania Libera", are mai putin cu sase ani decit vedeta. Si Mirco era mai tinar, cu vreo sase-opt ani, dar asta nu a parut s-o deranjeze pe domnisoara ahtiata dupa domni instariti. Probabil, stie ca acestia sint si suficient de virili, asa ca vrea mereu sa aiba linga ea un asemenea mascul. In afara de Mirco, italianul cel aratos, nimeni nu a vrut s-o ia de sotie, multumindu-se fiecare cu o relatie de mai mica sau mai mare durata cu solista. Poate ca il va convinge pe Adamescu Jr. s-o accepte de nevasta si, astfel, sa-si puna pirostriile si sa devina o doamna serioasa la casa ei. Ar fi cea mai mare realizare pe plan personal.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.