De cand a devenit mi­­lionar in euro, Mihai Traistariu s-a trezit asaltat cu tot felul de cereri. Necunoscuti ori ba, peste 100 de persoane s-au inghesuit sa-i ceara vedetei bani pentru termopane, plombe sau pentru extensii de par. Iar agentiile de asigurari din intreaga tara nu mai stiu cum sa-l ademeneasca.

Mihai Traistariu sustine ca banii i-au adus si o gramada de necazuri, fiind in acest moment la un pas de a ceda nervos: "Zilnic, zeci de oameni ma suna sa imi ceara bani pentru medicamente, pentru a-si rede­cora casa sau pentru a-si repara dantura. Unii vor imprumuturi de mii de euro sau bani pentru restantele la intretinere. La un moment dat, cineva m-a rugat sa-i dau sase mi­­lioane de lei pentru a-si scoate laptop-ul de la amanet. Nu-i pot ajuta pe toti, ar insemna sa raman lefter, daca as da curs tuturor cererilor".

Pentru a scapa de "har­tuire", Mihai a dat sfoara in tara ca nu e firma de binefacere si ca nu va oferi bani nimanui, indiferent de natura problemelor: "Tot ce pot face pentru oamenii necajiti este sa cant gratis la spectacole. De curand, am sustinut un concert, iar din banii stransi din vanzarea de bilete au fost cumparate medicamente pentru bolnavii de cancer".

Si rudele il curteaza, de cand situatia lui financiara s-a im­­bu­­natatit: "Am ajutat doar o verisoara, care a primit o bursa in Germania si avea nevoie de niste bani". Cat pri­­veste agentiile de asigurari, acestea i-au venit in "intam­­pinare" cu tot felul de oferte: "Mi s-a propus sa-mi asigur vo­­cea pentru 30.000 de euro, dar nu m-a interesat subiectul. Nu vreau sa-mi asigur nimic, nici viata, nici vocea. Toti vor doar bani", ne-a declarat canta­­retul suparat.

Iar pe fratele sau, Vasile, un pictor foarte talentat din Piatra Neamt, nici ca l-a pu­­tut refuza cand aces­­ta si-a manifestat dorinta de a-si organiza prima sa expo­zitie, intitulata "Lumina si mister": "Expozitia, ce a avut loc in urma cu doua luni, m-a costat in jur de 10.000 de euro dar, sincer, nu-mi pare rau dupa bani. El mi-a daruit, cu acest prilej, un portret cu mine, pe care il pastrez in dormitor". Solis­tul crede in talentul artistic al fratelului sau mai mare si si-a manifestat dorinta de a-l ajuta cu bani pentru vopsele de cea mai buna calitate, din import.

Profesor de mate, la B1 TV

Desi me­­seria de baza a lui Mihai Traistariu e cea de profesor de matematica, Mi­­hai nu a mai apucat sa profeseze, fi­­ind atras mai mult de muzica. insa, B1 TV ii va oferi prilejul sa-si demonstreze velei­­tatile de pedagog, pre­­dand geometria, in cadrul unei noi emisiuni de divertisment.

Mihai a castigat un milion de euro de pe urma difuzarii piesei "Tornero" in intreaga lume