Un piept generos te poate face celebra. Sanii fermi, mari si frumosi starnesc invidie sau admiratie mai ales atunci cand acestia mai sunt si naturali. In cazul Nicoletei Luciu, al Roxanei Ionescu sau al Rocsanei Marcu mama-natura a dat cu doua maini, iar rezultatul am avut cu totii ocazia sa-l observam in detaliu prin revistele destinate sexului tare.
"Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place", se scuza barbatii in fata jumatatilor lor atunci cand privirile le aluneca neputincioase spre pieptul bombat al vreunei Eve.

Fosta Miss Romania, actuala vedeta Nicoleta Luciu a stiut sa-si joace cartea de la bun inceput. Constienta de frumusetea ei si in special de faptul ca dimensiunile sanilor sai sunt destul de greu de ignorat, in drumul spre statutul de vedeta s-a ghidat dupa numarul magic 96... de centimetri, atat cat masoara focoasa bruneta peste bust. Masurile exceptionale ii dau ceva bataie de cap asistentei lui Teo atunci cand vrea sa-si achizitioneze lenjerie intima. Adevarul este ca nu gasesti asa usor un sutien cu cupa marimea 75 E. Neajunsul se rezolva in cele din urma pe comanda.

Cel care a sustinut-o de la bun inceput in promovarea imaginii provocatoare este iubitul ei Dinu Maxxer. Chiar daca fostul interpret s-a aratat uneori deranjat de glumele porcoase facute de barbati pe seama Nicoletei, supararea a palit in fata contractelor de mii de dolari incheiate de jumatatea sa cu diverse firme pentru a le promova produsele. Numai pentru a recomanda o anumita marca de batoane de slabit si un tip de gel anticelulitic se pare ca vedeta a primit suma de 10.000 de dolari. De senzatie a fost si colaborarea Nicoletei cu Gazeta Sporturilor, in urma careia a fost realizata o reclama care a meritat toti banii. La scurt timp, Luciu a facut un tur de stadion la o partida de fotbal sustinuta de Dinamo, cu sanii iesindu-i dintr-un sutien meschin care a lasat la vedere aproape totul, spre fericirea deplina a tribunelor.

Infiintarea unei trupe muzicale era fireasca tinand cont de faptul ca nu conteaza daca Nicoleta are voce sau nu atata vreme cat se misca languros si bucura ochii admiratorilor. Prima incercare muzicala a fost trupa Alizee, insa dupa numai un an proiectul a esuat. A urmat infiintarea formatiei Laguna, alaturi de Anca Florea, care se bucura de ceva mai mult succes. Insa sansa i-a suras cu adevarat in momentul in care a fost preferata pe post de asistenta in emisiunea "Teo".

Descrisa drept "planta decorativa" sau "pereche de sani umblatori", Nicoleta si-a vazut netulburata de treaba, incasand un salariu frumusel de vreo 3.000 de euro si beneficiind de aparitii frecvente intr-una dintre emisiunile cu cea mai mare audienta din peisajul audiovizualului romanesc.
In plus, iubita lui Dinu Maxxer este unul dintre iepurasii indragiti de Playboy, fiind o veterana a aparitiilor in paginile celebrei publicatii pentru barbati cu cinci prezente, care de care mai provocatoare.
Rocsana Marcu si-a inceput ascensiunea in show-bizz-ul autohton ca parte a trupei Ho-ra. O serie de neintelegeri a pus capat colaborarii muzicale, fapt ce i-a deschis Rocsanei apetitul pentru televiziune. Postul care a "adoptat-o" de peste cinci ani este Prima Tv. Din postura de prezentatoare a emisiunii "Essenze", a fetei cu horoscopul sau a celei care aduce vestile meteo, Rocsana si-a castigat din ce in ce mai multi admiratori in randul reprezentantilor sexului tare. Blondina a fost remarcata de colectionarul de bombe sexy Adrian Mutu.

Faptul ca Rocsana nu i-a cazut in plasa l-a determinat pe "Briliant" sa-i jigneasca formele apetisante prin intermediul unui sms. A urmat mult asteptata aparitie in Playboy, ocazie cu care sanii Rocsanei si-au dezvaluit toate secretele. Rocsana este mandra de cei 93 de centimetri ai bustului sau si a declarat in repetate randuri ca dupa ce o cunosc barbatii ajung sa o aprecieze si pentru alte calitati decat cele fizice. Cu toate acestea, vedeta a declarat intr-o vreme ca se gandeste serios sa-si asigure picioarele pentru 100.000 de euro, iar sanii cu vreo 200.000 de euro. Pana una alta, Rocsana a acceptat pentru o suma in euro de invidiat sa fie imaginea unei companii de transporturi, iar din aceasta primavara se va reapuca de cantat. Dupa experienta muzicala etno in cadrul grupului Ho-ra, de aceasta data a optat pentru varianta solo.

Roxana Ionescu s-a facut remarcata in cadrul emisiunii "Ciao, Darwin!" difuzata la Antena 1. Din ciorchinele de fete frumoase care ajuta la saltarea audientei, Roxana s-a detasat cu toata puterea conferita de cei 94 de centimetri de bust 100% natural. Acum Roxana doreste sa-si implineasca un alt vis: acela de a modera propria emisiune de divertisment. Iubitul si parintii au incurajat-o, in ciuda rautatilor de care s-a lovit constant: "Sunt mandri de mine. M-au sustinut cand am pozat in Playboy, cu toate ca multi m-au condamnat pentru ca am ales sa ma dezbrac."

Roxana sustine in continuare ca este prietena cu "regina sanilor din Romania", Nicoleta Luciu, chiar daca s-au certat de curand la o prezentare de moda pentru un sutien: "O cunosc pe Nicoleta de trei ani si ne intelegem foarte bine. Ne-am si casatorit de Sf. Valentin. As dori sa joc alaturi de ea intr-o telenovela si sa fim prietene si in film." Roxana are si limite. A refuzat sa apara intr-un film erotic si nu ar apela la operatiile estetice pentru a aduce vreo schimbare sanilor sai. Dimensiunile generoase au recomandat-o pentru o serie de reclame in care a aparut. Romanca noastra este cunoscuta de moldovenii de peste Prut dintr-un clip publicitar la o marca de bere din Chisinau, in Israel promoveaza o noua televiziune, iar la noi a pozat topless intr-un calendar menit sa convinga cumparatorii sa achizitionze un anumit tip de vopsele. Anul trecut, voluptuoasa roscata a pozat si in cotidianul nostru la rubrica "Fata din Ziarul".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.