Peste sapte luni, vom asista la o noua isterie mediatica: de data asta nu e vorba despre vreun alt mostenitor al miliardelor lui Columbeanu, care se pare ca nu va veni pe lume anul acesta, ci de nasterea primului copil al cuplului Prigoana-Bahmuteanu.

In asteptarea bebelusului, Adriana si fostul sau sot au inceput renovarea casei din Pipera. Vor sa schimbe parchetul, sa zugraveasca, sa cumpere mobila noua, sa se ocupe de camera copilului, toate astea ii vor face pe miliardari sa scoata din buzunar mai bine de 100.000 de euro. Adriana spune insa ca Prigoana este dispus sa cheltuiasca atat cat este necesar pentru a face din casa o locuinta pe gustul lor.

Pe toata durata reparatiilor ce vor incepe in maximum o luna, cuplul Prigoana-Bahmuteanu isi va muta resedinta la oras, intr-unul din apartamentele pe care le au in Bucuresti. Gravida merge des la ecograf sa faca "poze" bebelusului.

Desi poate parea surprinzator, in casa familiei Prigoana, atmosfera este cat se poate de linistita: de cand li s-a pronuntat divortul, Adriana si Silviu par mai fericiti ca niciodata. Asta si pentru ca, la doar o zi de la verdictul magistratilor, Adriana ii facea cadou fostului ei sot celebrul test de sarcina colorat in roz. E adevarat ca mai sunt vreo sapte luni pana la nasterea mostenitorului miliardelor lui Prigoana, dar viitorii parinti vor sa-l intampine cat mai frumos cu putinta. De aceea, Adriana si Silviu se pregatesc de renovari serioase: vor sa puna la punct casa lor din Pipera si sa se ocupe de camera copilului.

Chiar in cursul zilei de astazi, casa de la marginea Bucurestiului va fi analizata de un arhitect, prieten cu Prigoana, care va stabili ce modificari se pot face pentru a pune in practica dorintele Adrianei si ale miliardarului sau fost sot: "Silviu a chemat un prieten de-al lui care are o firma de arhitectura si design. Este mai bine sa ne sfatuim cu cineva din domeniu, care va tine insa cont de parerile noastre, in primul rand".

Investitie de peste 100.000 de euro

Adriana ne-a mai declarat ca au de gand sa zugraveasca si sa schimbe parchetul in toata casa: "Nu s-a mai zugravit de cativa ani, iar parchetul si-a pierdut tot luciul". Ziarista mai spune ca ea si Prigoana au probleme si cu instalatiile de la baie, care vor trebui schimbate: "Vrem sa luam altele noi, astea sunt fisurate si au inceput sa curga". In plus, miliardarii vor sa cumpere si mobila noua in toate camerele si, mai ales, sa pregateasca una dintre ele pentru copilul care se va naste peste cateva luni: "Sigur ca vrem sa pastram o incapere special pentru bebe, dar nu va ganditi la vreo camera excentrica. Nici vorba, vom vopsi peretii intr-o culoare linistitoare, asa cum vom zugravi si restul camerelor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.