Cu siguranta, Anna Lesko este cantareata cea mai criticata de Catalin Maruta. Si nu numai ca este criticata, dar moderatorul chiar o ia peste picior de ori de cate ori are ocazia.
Pana si o parte a telespectatorilor sai au remarcat ca uneori exagereaza cu "mistourile" si cu criticile la adresa Annei. in acest sens, "gurile rele" au spus ca Maruta face toate aceste afirmatii din cauza ca Anna Lesko este mai solicitata pentru concerte decat iubita sa, Andra.

De mai bine de un an de zile, Lesko refuza constant invitatia lui Maruta de a participa la "Tonomatul DP 2", de fiecare data fara nici un fel de explicatie. in acest sens, Catalin a spus ca nu intelege de ce Anna nu doreste sa participe la emisiunea sa, in contextul in care a mai fost invitata si chiar a cantat live destul de bine. si nu parea deloc sa glumeasca atunci cand a spus acest lucru. Sa fie oare aceasta o tentativa din partea lui Maruta de a face pace cu Anna Lesko? Ramane de vazut...


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.