“Am un mare respect pentru Hillary Clinton, ca femeie”, a declarat Madonna intr-un interviu acordat saptamanalului “Die Zeit”. Cantareata nu o va sustine, totusi, pe fosta Prima Doamna in cursa pentru Casa Alba, deoarece are deja un alt preferat din tabara democratilor.
Nu pe Barak Obama, cum s-ar putea crede, ci pe… Al Gore, fostul vicepresedinte al SUA, care insa nu si-a depus candidatura pentru a fi nominalizat drept reprezentant al democratilor in competitia prezidentiala. Cu toate acestea, ca multi alti americani, Madonna spera din tot sufletul ca Al Gore sa intre in cursa. Personal, vedeta il considera "un om extraordinar", marturisind sincer ca… il iubeste! Madonna s-a aratat dispusa sa-si lase balta toate proiectele, ca sa-l sustina pe Gore in campania electorala, doar-doar l-o convinge sa candideze. Cat despre viata ei privata, cantareata a acceptat sa dezvaluie ca este o mama extrem de severa. "Le spun copiilor, in fiecare zi: lectiile sunt importante, lectiile trebuie facute!"

Nici in privinta vestimentatiei odraslelor nu este mai permisiva. Madonna a marturisit ca i s-a intamplat de mai multe ori ca, la iesirile comune, sa-si intoarca fiica din drum, ca sa-si schimbe hainele. Desi, in cariera ei, a avut nenumarate aparitii socante, interpreta nu manifesta aceeasi deschidere si in privinta tinutei propriei copile. Asa ca, atunci cand i se pare ca Lourdes "arata prea mult", o trimite sa se imbrace altfel. In plus, nici Lourdes, nici Rocco si nici micutul african pe care doamna Ritchie tocmai l-a adoptat nu au voie sa stea la televizor mai mult de o ora-doua pe zi. Iar cu Madonna-mama, nu se negociaza!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.