Keo si Andreea Balan au format un cuplu timp de aproximativ un an. La inceputul acestei saptamani au aparut cateva materiale in presa care anuntau despartirea celor doi, din cauza unui comportament inadecvat al lui Keo fata de iubita sa. Potrivit zvonurilor, acesta s-ar fi sarutat intr-un club cu doua femei, chiar in fata Andreei.
Andreea Balan se fereste sa dea prea multe detalii referitoare la acest subiect, rezumand-se la a spune ca, deocamdata, nu vrea decat sa se concentreze asupra concursului "Dansez pentru tine", la care participa. Ea nici nu a negat nici nu a afirmat zvonurile despartirii, insa, daca lucrurile ar fi mers bine intre ei, cu siguranta ca Andreea ar fi specificat acest lucru. Surprinzator este faptul ca elvetianul Keo a declarat, foarte sigur pe el, la emisiunea "Bulevard" de la Kanal D, ca el si Andreea inca formeaza un cuplu. Mai mult decat atat, cantaretul a adaugat ca "materialele aparute in presa sunt foarte urate", iar zvonul despartirii lor a fost alimentat de faptul ca el si Andreea nu prea s-au mai afisat impreuna pe la petreceri, in ultimul timp. Asta deoarece el a petrecut mai mult timp la Geneva, unde iregistreaza un nou album.

Andreea si Keo pareau foarte fericiti impreuna, cu atat mai mult cu cat au colaborat cu succes si pe plan profesional, la cel mai recent album al cantaretei. intr-un interviu pe care Andreea ni l-a acordat la inceputul lunii decembrie, ea spunea ca se intelege foarte bine cu iubitul sau si ca acesta si-a neglijat propria cariera pentru a fi alaturi de ea. Dar iata inca un exemplu ca, in general, cuplurile din show-biz nu rezista foarte mult.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.