Excentricul Silviu Prigoana va face, de-acum inainte, afaceri "la inaltime". El si-a cumparat un avion cu doua locuri, pentru care a scos din buzunar aproape 80.000 de euro. "Sus, acolo, pe cer nu o sa ma auda nici SRI-ul ce vorbesc cu partenerii mei de afaceri", spune zambind Prigoana.

Dotat cu aparatura de ultima generatie, "biroul cu aripi" al lui Silviu Prigoana, marca Sport Star, cu doua locuri, a ajuns, la sfarsitul anului trecut, tocmai din Cehia in hangarul afaceristului, aflat la Aerodromul Strejnic de langa Ploiesti.

"Mi-am luat avionul in primul rand pentru afaceri, si nu pentru ca asa e la moda. La aglomeratia care e acum pe sosele, e mult mai simplu si mai sigur sa ajungi dintr-o parte in alta a tarii cu un astfel de aparat", spune omul de afaceri.

Prigoana e incantat de bijuteria sa, despre care spune ca face toti banii, si, de cate ori gaseste putin timp liber, da o fuga pana la aerodrom pentru a se urca la mansa. "si unul ca mine, cu picior de lemn, poate pilota un avion", rade el. Cu indemanarea unui aviator care are in spate sute sau chiar mii de ore de zbor, Silviu, ajutat de unul dintre angajatii sai, se urca in cabina. isi fixeaza centurile de siguranta, dupa care isi pune tacticos casca pe cap.

Cateva secunde mai tarziu, singur in carlinga, afaceristul da primele informatii controlorului de zbor. "incep rulajul pe pista. Merg pe aliniamentul de decolare. Sunt gata", sunt doar cateva crampeie din discutiile pe care le poarta cu cei de la sol. in mai putin de un minut, Prigoana ridica "pasarea de metal" pe cer. De jos, din fata hangarului, pentru noi, cei care asistam la demonstratie, totul pare o joaca de copil.

Vrea un aparat mai spatios

Silviu Prigoana vrea ca , in curand, sa-si cumpere un avion mai spatios. "Sa am si eu loc sa-mi plimb copiii si prietenii", isi motiveaza intentia de viitor.De altfel, afaceristul a achizitionat un teren langa Bucuresti, la Branesti, unde va face un aerodrom doar pentru el

Ultima achizitie: iaht de 70.000 de euro

Silviu Prigoana si-a cumparat de curand si un iaht. "Are 14 metri lungime si doua motoare. Daca nu mai merge unul, macar sa am rezerva. I-am schimbat si tapiteria din interior pentru ca nu mi-a placut. M-a costat vreo 70.000 de euro, dar am facut o superafacere. La renovari am descoperit ca e facut din inox. Unul asemanator ajunge pe piata la peste jumatate de milion de euro", completeaza afaceristul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.